Skoraj 4 mesece je že od mojega zadnjega zapisa … Čeprav se mi je v tem obdobju velikokrat zdelo, da se čas ne premakne z mesta, je vseeno minilo neverjetno hitro. Fanta sta iz dneva v dan večja in samostojnejša, a naše navijaško moštvo kljub temu še ni dovolj samostojno, da bi lahko atija v živo spremljali na vseh njegovih tekaških podvigih. Zato ga pridno čakamo doma in sproti všečkamo vse njegove objave na Instagramu ali Facebooku. Tisti mali kos vrta, ki nam ga je v obdelovanje odstopila babi, pa bo počasi tudi zaživel.

kandela in fanti

Nekaj dragocenih ur spanja sem poleg branja knjig1 namenila tudi kvačkanju. Kupila sem si klopko špaget (Hoooked Zpagetti) in pod vplivom Almire Sadar in mlade modne oblikovalke Marite Narobe skvačkala torbo – torbico, ki jo lahko nosim na ramenu, komolcu ali pa kar v roki.

Z novo torbo v roki me ni preveč presenetilo niti dejstvo, da leto po odhodu na porodniško ne bom več imela možnosti opravljati dela, s katerim sem si služila večino mesečnih prihodkov. Že med 10-dnevnim bivanjem v porodnišnici, ko so me “prisilili” k počivanju, da je naš mali fant lahko v miru dočakal prihod na ta svet, so se stvari same začele obračati v drugo smer. Zdaj vse kaže, da bom pri dobrih 30 letih le začela uporabljati znanje, ki sem ga pridobila med študijem. Formalno znanje ruskega jezika in neformalno znanje o internetu in družbenih medijih. Idejo imam, čas, da jo razvijem, pa tudi. Se bo pa moja dejavnost vsekakor vrtela okoli ruščine in Rusije, zato lahko že zdaj povem, da boste v prihodnosti pri meni spet lahko brali kaj na to temo.

Zdaj veste. Se beremo. ;)

  1. Med drugim sem po 7 letih končno prebrala 2 knjigi, ki sem si ju kupila med študijem v Moskvi. Sergej Minajev: Media Sapiens 1 in 2 []