Vsi, ki smo bili na Blogresu smo dobili zeleno rumeno torbo, ki se meni zdi prav odštekana. Ker spadam med tiste ženske, ki vse svoje stvari najraje prenašamo v nahrbtniku, sem najprej mislila, da te torbe najbrž ne bom nikoli nosila naokoli. Nekega dne pa sem ugotovila, da je moj nahrbtnik prevelik, če “za na pot” potrebujem samo denarnico, telefon, ključe, knjigo in robčke. Ker nimam nobene od tistih miniaturnih torbic za ogledalce in šminko, ki jih nekatere ženske tako zavzeto kupujejo in zbirajo, sem iz omare zbrskala “blogersko” torbo, ki je ravno prav velika za tako malo opreme.

ex blogerska torba

Tako me zadnje čase ta torba spremlja skoraj povsod. Včasih mi je rahlo nerodno, ko me prešine, le kaj si ljudje mislijo, ko na torbi vidijo napis “Blog on”. Večkrat, ko sem se peljala s kolesom, sem celo pomislila, da se moram lepo obnašati in upoštevati vsa cestno-prometna pravila, zato, da si ne bi kdo mislil: “Mater, tile blogerji pa nimajo nobenih manir!” (ali kaj podobnega :) ) Samo na koncu mi je vseeno, kaj si ljudje mislijo o tej torbi ali o meni.

Sedaj sem naredila še nekaj, zaradi česar mi bo (mogoče še večkrat) nerodno med ljudmi. Naredila sem si reklamo … Na mojo blogersko torbo sem si našila naslov mojega bloga. Najprej sem se samo zafrkavala, da bi bilo res odbito, če bi naredila to … Ideja je bila z mano tako dolgo, da je postala “meso” … Sedaj je moja torba pravi unikat :)

blogerska kandela torba

Mogoče se bo komu zdelo, da sem samovšečna … ampak, briga me! Nikoli nisem hotela biti taka kot večina … In priznam, do “odbitih”, “drugačnih”, “bolj alter” ljudi sem vedno gojila neko simpatijo. Med njimi se počutim doma.

blogerska kandela torba