Ponavadi si zelo težko rečem, da bom nek določen čas imela dopust. Ampak že lani nama je kar uspelo, da sva si vzela tri dni čisto in samo zase. Odpravila sva se do Bavarske in do Bodenskega jezera, a ko sva se vrnila je bilo treba že razmišljati o študijskih obveznostih, zato najinega čudovitega izleta nisem opisala na blogu. Upam, da mi enkrat uspe tudi to :)

Letos naju je od dopusta bolj kot čas oddaljevalo finančno stanje, zato sva se odločila, da si vzameva dopust kar v Sloveniji. Odšla sva v hribe. S sabo sva vzela še mojo sestro. In sedaj ponosno izjavljam, da jaz, Bohinjka, vem točno kje je Komna in kako se pride gor. Vem tudi kako se pride od koče pod Bogatinom in do koče pri Triglavskih jezerih. Znam vas odpeljati tudi do enega od sedmih Triglavskih jezer, ki mu je ime Ledvička. Vem pa tudi, da sem čez Komarčo lezla prvič, zadnjič in nikoli več.


dvorišče pred Hostlom Pod Voglom
Ampak lepo po vrsti … Začnimo pri prvem dopustniškem dnevu – ponedeljku ((13.7.2009)). Ob 6.00 sva se usedla na avtobus, ker sva avto odpeljala na popravilo, in se okoli 8.00 pripeljala k Hostlu Pod Voglom. Tam je bil PiRoman dogovorjen, da ob 9.00 izkoristi