Ta jesen, ki jo večino časa gledam samo skozi okno, iz mene cuza vse več energije. Zdaj se je spravila še na zdravje. NE DAM! Nimam časa. Trenutno čakam še zadnji blagoslov diplome, da jo odnesem v neko kopirnico, ki mi bo za normalno ceno naredila štiri izvode, si pripravim predstavitev, ponovim še nekaj o ruski literaturi in se potem vsa živčna poskušam čim bolj zbrati in opraviti zagovor moje prve diplome.

Potem pride, upam, tudi nekaj več časa za vožnje v avtošoli, za učenje kitajščine in razmišljanje o naslovu sinološke diplome, za kakšno urico s knjigo, filmom in tudi z mojo drugo polovico :)


diploma

Dnevi, kakršen je bil četrtek (15.10.09), so sicer super. Dinamični. Minejo tako hitro, da se jih komaj zaveš, a vseeno iz človeka pocuzajo tudi zadnje atomčke energije. Moj četrtek je iz mene spil vso energijo in se na koncu spravil še na moje zdravje.

Od 7:30 do 10:55 sem pisala še zaključne popravke diplome in jo v celoti natisnila natanko 5 minut preden sem prvič sedla za volan. S polnim nahrbtnikom sem stekla do kolesarnice, se opremila za kolo in se odpeljala do avtošole.