Že večkrat sem razmišljala, da moram enkrat na koncert hrvaške skupine Urban&4, ker mi je bila tako zelo všeč neka stara kaseta Lauferja, ki jo je lepega dne v našo sobo dijaškega doma prinesla prijateljica Metoda. Dobila jo je pri svojem starejšem bratu :) No, včerajšnjega koncerta sem se zelo veselila. Pričakovala nisem praktično nič, ker sploh nisem poznala muzike, ampak veselila sem se vseeno.

mediapark

Potem pa se je začelo. V Cvetličarni mediapark, kjer sem bila tokrat prvič, smo bili ob 21h, ko naj bi se koncert začel. Prvo navdušenje nad prostorom je bilo pozitivno. Super dvorana, ravno prav velika, da lahko koncert dobro spremljaš praktično s katerekoli pozicije, pivo je častil Seks. ((Hvala!)) Postavili smo se bolj v zadnji del dvorane in začeli debatirati.

urban&4

Ura pa je tiktakala. Prišel je prvi minus – koncert se je začel z dobro uro zamude. Ne vem, kdo je v takih primerih kriv za to, ampak mislim, da večina obiskovalcev koncerta ne mara zamujanja, vsaj ne tako dolgega.

urban&4

Drugi (malo manjši) minus – kaj ima na odru rock koncerta početi popin-ovka Andreja Virk Žerdin, ki še na tv-ju ne zna nič povedati z glave? ((Kar glejte jo enkrat pa boste videli kakšna je razlika, ko mora na začetku nekaj povedati na pamet in potem, ko začne brati napisan tekst.)) Pa, ženska, folku, ki je prišel na rock koncert ne moreš reči naj bodo tiho in ti pustijo, da poveš do konca, kar imaš za povedati. To