Novi plošček Vlada Kreslina, ki ga boste v trgovinah lahko kupili šele od 31. avgusta naprej, si jaz že dva dneva veselo vrtim ;)

kreslin - cesta

Kot sem že napisala, sva s Pi.Romanom album Cesta dobila od Gala Gjurina, ki se je nanj podpisal kot producent in snemalec. Multitalent Gal je na tej plošči med drugim tudi marsikaj zaigral in zapel.

Sama se kljub temu, da kar dosti spremljam glasbeno sceno, ne čutim dovolj sposobna, da bi napisala pravo recenzijo cd-ja. Bom pa držala obljubo in vseeno napisala nekaj mojih čisto osebnih misli v zvezi s ploščo.

kreslin - cesta

Priznam, da nikoli nisem tako zelo navdušeno spremljala Kreslinove muzike, ki pa mi je od vseh treh »in-ov« še najbolj všeč. Lovšin je skoraj tak kot Kingston (eno-in-isto-non-stop), Predin se mi zdi pa malo preveč vzvišen in tudi njegova glasba se mi ne zdi nič posebnega. (Mi je pa bilo všeč, ko je sodeloval z Mar Django Quartetom.)

Pri Kreslinu mi je všeč predvsem, kar je delal prej z Martinom Krpanom in z Beltinško bando. Potem pa je bilo vse skupaj za mene, ki imam raje malo bolj energično in »trdo rokersko« glasbo, ((Glej mojo blogrolo ;) )) malo preveč mirno in dolgočasno. Spremljala sem ga večinoma samo preko radijskih valov :D

kreslin - cesta

Ploščo Cesta sem poskusila poslušati čimbolj natančno. Predvsem zato, da bom res lahko napisala kaj pametnega … Sem pa včeraj kot naročeno v