Preden sem šla v Rusijo se pojavil problem. Imam p r e v e č CD-jev, ki sem jih želela odnesti s sabo. Po razmisleku sem se odločila, da si kupim MP3 player, večino muzike pa zapečem na en DVD …

stari je prišel v taki hiši

Svoj predvajalnik sem naročila preko spleta v trgovini Mixi Foto Video in v dveh dneh sem že lahko letala naokoli z novim MP3-jem ;) Tudi v Rusiji sem skoraj vsako noč zaspala s slušalkami v ušesih, dokler … ni prišel dan, ko je začela tehnika, ki sem jo imela s sabo odpovedovati. ((Potem ko mi je crknil MP3, mi je v Peterburgu umrl še fotoaparat :( Še danes je na popravilu, ker čakamo motorček za objektiv, da ga bomo zamenjali. Kdor čaka, dočaka …)) Nekega dne sem šla do našega sošolca, da bi si na njegovem prenosniku zamenjala glasbo, a ni šlo. Mala škatlica je zmrznila. Ko sem jo naslednjič prižgala, se je na ekranu pokazala ista zamrznjena slika. Ugasnila sem ga lahko samo tako, da sem iz njega izbila baterijo.

sanDisc c140

Pred 14 dnevi sem svojo leno rit končno pripravila do tega, da nesem svojo napravico na servis, da ne bi slučajno potekla garancija. Prišla sem v BTC, kjer ima Mixi Foto Video tudi trgovino. Povedala sem, kako in kaj. Vzeli so ga v garancijo. Na moje vprašanje, če me bodo o “rezultatu” obvestili po telefonu, mi je prijazen fantič povedal, da naj čez kakšen teden raje še pokličem, da bo vse šlo hitreje. Počakala sem dva tedna. In ko sem imela v ponedeljek namen poklicati in vprašati kako je z mojim SanDiscom c140, nekdo pozvoni na vratih. Bil je poštar. “Imam paket za Katarino.” Najprej mi ni bilo jasno, kaj naj to pomeni, saj nisem ničesar naročala. Potem me je prešinilo: “Mogoče so mi poslali MP3.”

druga hiša novega

Ju hu hu … Ker je SanDiscov c140 zgleda čisto crknil (in ga, kot kaže ni več v prodaji), so mi z uveljavljanjem garancije iz Mixi Fota poslali nov predvajalnik. Boljši! SanDisc c240. Lahko rečem samo še to, da so S U P E R !

moj novi kričač