Storytellerka. Vsebinka. Pisala in pripovedovala bom zgodbe. Zanimive zgodbe, takšne, kakršne pišejo npr. pri Pixarju …

Ko zaslišim besedo vsebina ali njen angleški prevod content, me zaščemi. Tam nekje globoko začutim, da je to nekaj, kar bi želela početi celo življenje. V vsebino me že 10 let vleče pisanje bloga, odkar pa imam doma dva fanta, ki uživata v poslušanju zgodb, si dajem duška tudi s pripovedovanjem oz. branjem. Uživala sem tudi ob druženju z otroki v celjski knjižnici, kjer smo lani imeli Ruske pravljične urice. Vse, kar mi manjka je, da odklenem domišljijo in kakšno zgodbo napišem še sama.

Pri ustvarjanju vsebine pa lahko na plano spustim tudi malega raziskovalca v sebi. Ustvarim si namreč priložnost, da se poglabljam v zgodbe, in odkrivam nove svetove, ki me včasih navdušujejo bolj, drugič manj.

Zato včasih sanjarim … In kaj je najlepše pri teh sanjah? Da verjamem in čutim, da se nekega dne lahko uresničijo. Nekaj korakov do tja?

  1. Tale moj prostor moram najprej napolniti z vsebino. Kandela je neke vrste filter, ki mi pomaga, da včasih lažje zberem in uredim vse misli, ki se mi podijo po glavi.
  2. Na telefonu imam že aplikacijo