Naša fanta (4 leta in dobrih 5 let) sta, tako kot njuni vrstniki, navdušena nad različnimi risanimi junaki, pa naj gre za Tačke, Robocar Poli, Super krila itd. Med vsemi temi junaki, sta trenutno pri nas zelo popularna tudi divja brata Kratt, ki raziskujeta različne živali. Da bi jim pomagala, se s pomočjo diskov in preoblek bitij, spreminjata v različne živali.

Že dolgo sva z Romanom poslušala, kako si želita diske in brezrokavnike divjih Krattov. Malo sem pobrskala, koliko stanejo ti kostumi in druge Kratt igrače. Niso ravno poceni … Zato sem njune želje vzela za priložnost, da se spet malo igram s šivalnim strojem. Spomnila sem se, da imam še kar nekaj blaga, ki ga lahko uporabim za kostume. Diske, na katerih so shranjene lastnosti posameznih živali in dlančnik, s katerim brata pokličeta na pomoč svoje prijatelje, smo naredili kar iz trde lepenke.

Kot pravi eden od kužkov iz risanke Tačke, Rocky: “Don’t lose it, reuse it.”

Včasih je dobro, če moramo biti še posebej pozorni na to, za katere stvari porabimo denar … Takšno stanje lahko izkoristimo za telovadbo možganov, uporabimo svoje znanje, domišljijo in smo kreativni.

Priznam, da sem prav ponosna na svoje izdelke, ki so tako razveselili naša fanta.

divja brata kratt - preobleka bitij<