Pred dobrima dvema mesecema sem prebrala novico o tem, da je Trent Reznor, gonilna sila enega najboljših bendov, napovedal, da se njegovi Nine Inch Nails poslavljajo. ((Mogoče pa samo za nekaj let ;) )) Na zadnji turneji naj bi jim družbo delal še en legendarni bend Jane’s Addiction. Novica je bila dovolj šokantna, da je bilo treba preveriti njeno verodostojnost tudi na uradnih straneh.

Res je. Trent je napisal, da se poslavlja. To govori tudi napi ((wave goodbye)), ki ga človek zagleda, ko pride na stran, kjer so zapisani datumi koncertov. Ampak Evropejci imamo pač to “srečo”, da jih bomo lahko videli samo na festivalih ali pa na nekaj samostojnih koncertih, kjer pa ne bo Jane’s Addiction. V madžarski prestolnici, kamor se odpravlja naša mala družba, bo velikega Reznorja in njegovo druščino otvoril “posebni gost” ;) Se že veselim.

Še bolj kot “posebni gost” me veseli dejstvo, da bom videla bend, ki sem ga želela videti že pred leti, a se mi je cena aranžmaja pri Koncert freaku zdela res pretirana. Ampak ponudba za tisti koncert na Dunaju je bila mogoča res samo z organiziranim prevozom, saj so bile karte, ki se jih je dalo kupiti tudi preko interneta (vsaj tako so pisali) razprodane še preden se nam je naložila stran spletne trgovine.

Tokrat je vse drugače :D

Razmišljala sem, da bi se tokrat le odločila za organiziran prevoz s Koncert freakom. Koncert NIИ si bo v njihovi organizaciji možno ogledati