Kljub temu, da je bilo vreme muhasto in si bil lahko vsak čas primoran od nekje izvleči dežnik, se mi je hotelo ven. Pa sva šla. Avto sva parkirala v Tivoliju in se peš odpravila najprej na Kongresni trg, kjer je v okviru festivala Sanje nastopal Jim Čert ((Uradna “Sanjska” napoved – Koncert češkega kantavtorja z divjim izraznim vokalom in harmoniko)). Slišati je bilo zanimivo. Kljub temu pa sva se s Pi.Romanom odločila, da greva preverit še Trnfest, kjer naj bi igral nek etno bend (slovensko- srbska mešanica).

koko & mandovi

Stopila sva do šanka, si za 2 evra naročila pivo in se odpravila na stran odra, kjer je bilo malo več prostora. Tudi za to, da sva lahko malo zamigala :) Koko & Mandovi so igrali odlično! Na odru jih je bilo 8, pod njim pa dodobra napolnjeno dvorišče KUDa France Prešeren. Z vsako novo skladbo je migalo in plesalo več poslušalcev. Nekateri so tik pod odrom zaplesali tudi kolo.

koko & mandovi

Ozračje je bilo nabito s pozitivno energijo. In ob koncu koncerta, ki se je moral zaradi zakonov zaključiti ob 22h, ((No, za kakih 10 minut smo podaljšali :) )) sva si privoščila še zaščitni znak Trnfesta – (posoljeno) pečeno koruzo.

trnfest in koruza

Komaj čakam, da se bova odpravila na današnji cabaret rock koncert srbske skupine Vrooom. Pivo in koruza, prihajava! ;)

koruza na trnfestu