Pred kratkim me je pet-in-g-seks na svojem sex blogu izzval, naj zanj poiscem nekaj “socnega in ruskega”. Poslala sem mu nekaj slik iz ruskega Playboya.

lepotice

Ampak vsi vemo, da so zenske v revijah ponavadi veliko lepse, kot v resnici. Tako sem pet-in-g-seksu v komentarju obljubila, da se bom potrudila in “poiskala” prave rusinje :)

lepotica sredi moskve

Trudila sem se cel teden in priznam … to je pretezka naloga zame! Se mi zdi, da mi ni in ni uspelo narediti pametnih fotk s katerimi bi vam lahko pokazala, kaksna je vecina Rusinj. Na vseh mojih slikah (razen na zgornji :)) so studentke, ki studirajo na institutu Puskina. Najprej sem nekaj deklet ulovila na hodniku, ko so odhajale na predavanja. V petek sem se odpravila v diskoteko, ki jo dvakrat na teden odprejo v studentski menzi, in malo poslikala kako so se uredile za ven.

lepotice

Vecina Rusinj si na obraz iztisne celo tubo podra, se nasminka z zivo rdeco sminko, njihovo sencilo pa ze na dalec vpije kaksne barve je. Poleg krznenih plascev, ki so sedaj ze prevroci, so vedno OBVEZNI se cevlji z visokimi petami. Nic hudega, ce gospodicne ne znajo hoditi v njih, vazno je, da jih imajo. Starostnih omejitev pa (malo karikirano) skoraj ni.