Z Romanom sva bila povabljena na prav posebno zabavo za prav posebni tridesetletnici dveh prav posebnih kolegov, s katerima sva se spoznala pred leti preko blogov. Seveda vsaka prava rojstnodnevna zabavna ni prava, če manjkajo rojstnodnevna darila. In na tej zabavi je bilo polno zanimivih daril … A kaj kupiti za darilo danes, ko ima večina toliko vsega, da bi za neko res dobro darilo potrebovali že kar lepo vsoto evrov … K razmišljanju sva povabila še dve simpatični deklini in na koncu smo se odločili, da bomo za ta dva prav posebna rojstna dneva podarili prav posebna darila, ki se jih da izbrati na spletni strani dealca.si.

Ko sem prvič videla spletno stran, ki jo je za svoje unikatne in nadvse simpatične izdelke, postavil Klemen Košir, sem si rekla: “Tole si moram zapomniti. Dealca je enkratna, če hočem kupiti darilo sebi ali komu drugemu!” Sama si kakšne od simpatičnih dilc sicer še nisem privoščila, ker se moja denarnica trenutno spopada z drugačnimi stroški, zato sem se raje navduševala nad dilcami v obliki darila za prav posebne ljudi.

rezalna deska dealca.si

Ko smo izbrali modele, sem poklicala na telefonsko številko, objavljeno na dealca.si in s Klemenom sva se dogovorila, da se dobiva na pijači in izvedla kupčijo. In kdo sploh je Klemen Košir? To je en simpatičen zanimiv gospodič, s katerim sva, čeprav sva se videla prvič, klepetala in klepetala debelo uro. Počne milijon stvari in ima polno zanimivih idej. Kar se ti