Za mano je živahno leto. 2013. Predčasen zaključek porodniškega dopusta, prva svečka na sinovi torti, spremljanje ponovne rasti lastnega trebuha, ideja o razširjanju samostojne podjetniške poti pred in med novim porodniškim dopustom, nekaj novih šiviljskih podvigov, neizmerna želja po udejanjanju vedno novih ustvarjalnih idej in nenehen boj s sprejemanjem realnosti, ki mi ves čas govori, da vseh idej in sanj ni mogoče uresničiti v času, ki sem si ga odmerila za posamezne stvari. Četudi sem se trudila biti realna.

Naše leto 2014 bo torej najbolj zaznamovano s prihodom drugega deteta. Zelo se ga veselim, istočasno pa se zavedam dejstva, da bo ponovno postavil vse stvari na glavo. Zato si v letu 2014 želim predvsem to, da bi znala sprejemati. Da se ne bi brezglavo gnala za nečem, česar v tistem trenutku ne bom uspela narediti. Da ne bom jezna in nejevoljna, ko se bom zvečer utrujena ulegla v posteljo in razmišljala o tem, kako nisem tisti dan uspela uresničiti niti polovice zadanih si stvari. Da bom znala mirno sprejeti, objeti svoje fante in biti srečna že samo zato, ker mi je bilo dano, da si lahko to življenje delim skupaj z njimi.

Seveda je ena od velikih želja tudi ta, da bi mi uspelo z ustvarjanjem različnih stvari popestriti čim več prostih uric, sešiti kakšen nov kos in malo bolj oživiti tale moj prostorček na svetovnem spletu. 

kandela-2014

Vse dobro vam želim!

Kandela