Včeraj sem se hvalila, kako sem se pozibavala na cigansko-balkansko-rokerske ritme skupine Koko & Mandovi. Zvečer pa sva šla na Trnfest pogledat kako, če sploh kaj, žgejo srbski rokerji Vrooom. In res so zažgali! Dvorišče KUDa se je dušilo v množici razgretih poslušalcev z vseh vetrov. Če lahko verjamemo njihovi pevki, ki je ves večer plesala sem in tja po odru, so bili tudi oni zadovoljni s slovenskimi ljubitelji glasbe.

vrooom

Na koncu so ljudje po vsej sili hoteli bis, ki pa ga ni bilo. Zaradi JRM-ja. Ko je gospod napovedovalec ((Ne vem kako mu je ime, samo če moja ušesa še dobro prepoznavajo glasove, je bil to eden od spikerjev radia Študent.)) omenil, da z dodatkom ne bo nič zaradi JRM-ja, smo utihnili. Presenečen nas je vprašal, če ne vemo, kaj pomeni JRM … Tišina. Pa nas je razsvetlil … JavniRed&Mir ;)

vrooom

Kakorkoli, po koncu je sledila še ena koruza in medtem je padla tudi odločitev, da si bova privoščila njihov CD Evolucija, ki so ga prodajali za 10 evrov. Prišla sva do mizice, kjer sta stala dva “prodajalca” in medtem ko sva se prepirala, kdo bo dal za CD, je mimo prišel nek pobič, izvlekel iz žepa desetak in nama pred nosom odnesel zadnji plošček … No, ja. Je že moralo biti tako. Do konca sva pojedla koruzo in ker se nama ni ljubilo čakati na predstavo improlige, ki se je v dvorani KUDa začela ob 23h, sva se odpravil