Ljubljana

Verjamem, da je vsaka stvar za nekaj dobra. Pa ne samo zato, ker mi je to že večkrat rekla moja mama, ampak sem to doživela tudi sama. Res je, da nas določene situacije, zgodbe, knjige, muzika, ljudje itd. najdejo v trenutku, ko jih resnično potrebujemo. Včasih to milost prepoznamo hitro, spet drugič za to potrebujemo nekaj več časa.

Po vseh poslanih prijavah na razpise, treniranju potrpežljivosti, ko sem se včasih že spraševala, kaj delam narobe, da ne najdem službe, me je našel razpis za sodelavko v agenciji Virtua PR. Prvič, ko sem ga videla, sem si mislila: “Oh, brez veze, jaz nisem dovolj dobra za njih.” Z razpisom sem se srečala še nekaj krat in šele, ko se je en dan pred koncem prijav razpis znašel še v mojem e-nabiralniku, me je nekaj tako močno nagovorilo, da sem si rekla: “Glej, Katarina, prijavi se. Kar bo, pa bo. Slabše od tega, da te zavrnejo, pač ne more biti.”

Kmalu po oddaji prijave sva se z Jasno Suhadolc dobili na spletnem klepetu, sledila je naloga za preizkus mojega znanja in na koncu se je izkazalo, da se očitno še vedno nisem naučila dovolj ceniti tega, kar znam. :) Tako sem se 1. marca pridružila Jasni in njeni ekipi na Trdinovi v centru Ljubljane.

Stairway to Virtua PR

Zakaj sem še posebej vesela, da sem postala del Virtue PR?

Zato, ker se Jasna in njene sodelavke ukvarjajo s tisto vejo marketinga, v katero tudi sama najbolj verjamem in je najbolj pisana na mojo kožo. Gre za vsebinski (content) in vhodni (inbound) marketing, ki v resnici pomeni grajenje dobrih odnosov, s katerimi lahko popolne neznance spremeniš v znance, v potencialne kupce, kupce in ambasadorje. Z dobro vsebino, ki ljudem pomaga reševati izzive, s katerimi se srečujejo.

Sicer je po dveh dnevih v pisarni z mojimi novimi sodelavkami težko reči kaj bolj konkretnega, ampak vseeno imam ob teh puncah občutek, da sem prišla k svojim. Zdi se, da sem spet našla somišljenice. Čeprav me je malo strah, kar se mi ne zdi nič nenavadnega, globoko v sebi čutim, da sem končno dobila priložnost, da se spopadem z marketinškimi izzivi, ki me privlačijo. Zavedam se, da ne bo lahko, ampak sem pripravljena.

Hvala za nov začetek.

Virtua PR