Če sem bila čisto sama kriva, da me je zadnjih 14 dni bolela trtica zaradi močnega padca pri učenju teka na smučeh, vsekakor nisem edini krivec za to, da me od danes naprej boli desnica od rame do komolca in da imam oguljeno koleno. Verjamem, da maček, ki je povzročil nesrečo, ravno tako kot jaz, stoka v nekem kotu, kamor se je zavlekel po tem, ko je z neizmerno hitrostjo spodnesel moje sprednje kolo na kolesu. Čeprav ima devet življenj.

Kaj se je zgodilo?
Po dolgem času sva se spet odločila, da se bova v službo odpeljala s kolesi namesto z avtom. Po prevoženih (recimo) 500 metrih, sem opazila, da je z desne izpod avtomobila zelo hitro pritekel maček. V trenutku, ko sem ga opazila, sem začela premzati. Jaz sem bila malo prepozna, on pa veliko prehiter, da bi ga opazila prej in se mu izognila, ali pa prepočasen, da bi mi ušel. Z vso hitrostjo, ki jo je verjetno dobil, ker se je ustrašil nekega psa, se je zaletel v moje sprednje kolo, me zbil na tla in zdirjal nevemkam.


Mislim, da je pravi čas, da se malo pošalim na svoj račun z zabavnimi mačkami :lol:

Kaj je s sivo kepo, ki se je zaletela vame, ne vem. Vem samo, da so moje hlače cele, da je cel tudi plašč, da imam lepo odrgnino na desnem kolenu in da me vse bolj boli desna roka med komolcem in ramo, ki sem jo med padcem stegnila naprej, da bi se ujela, a mi ni uspelo. Verjetno sem z vso močjo priletela nanjo in z njo prav pošteno podrsala po asfaltu. Ko sem se spravila na noge, sem bila čisto mehka. Čutila sem samo bolečino v rami in nekaj drugih udarcev. Odločila sva se, da se bova tudi tokrat v službo odpeljala raje z avtom.