Evo ga. Novo leto. Tokratne božično-novoletne praznike sem bila malo bolj odklopljena, kot po navadi. Zadala sem si en sam cilj … biti s fanti. Vesela sem, da mi je to tudi uspelo.

Srečno 2018!

Vmes sem mimogrede polnila še svojo Viberate denarnico in zbirala VIBe (o tem več kdaj drugič, ali pa če se odpravite na Viberate.com oziroma Viberate.io in si tam prebete več o Slovencih, ki so se odločili spremeniti svetovno glasbeno industrijo). Privoščila sem si tudi nekaj joge. Kot uvod v 30-dnevni januarski joga izziv z Adriene. Če mika tudi vas, odklikajte na Yoga with Adriene. Nikoli ni prepozno. :)

Razmišljanju o starem letu nisem posvetila preveč pozornosti. Vesela sem predvsem za vse ljudi, ki sem jih v tem letu spoznala, srečala. Veliko sem se naučila tudi o sebi in o tem kje so moje meje. Ampak zdaj je čas, da gremo naprej, zato sem razmišljala tudi o novem letu. Naj si zastavim kakšen cilj? Kakšnega? Koliko?

Na koncu sem se odločila, da je moj glavni cilj za leto 2018 to, da si zgradim nekaj posebnega.

Recept za moje posebno leto 2018:

  • Nova služba. Želim dobiti službo, kamor bom hodila z veseljem, ker bodo tam dobri odnosi med sodelavci. Popoldan pa mi bo ostalo še dovolj energije, da bom lahko prisotna s svojo družino.
  • Več gibanja. Joga, tek, hribi. Čim več časa preživeti v naravi. Tudi skrb za košček vrta, ki nam ga tašča že 6 let prepušča v oskrbo.
  • Več pisanja. Več prispevkov za Kandelo. Več One Picture Stories za www.careforyourcontent.com. Več popisanih strani v dnevniku.
  • Biti prisotna. Biti jaz. Nočem se pretiran