Včeraj je bil ponedeljek in ob ponedeljkih se po osmi večerni uri na naši dragi nacionalki predvaja vsaj po mojem skromnem mnenju najboljši in hkrati tudi edini glasbeni program, kar jih premore RTV.

frekvenca

Za mano je bil kar naporen dan. Ko sem prišla s predavanj sem v grlu zaznala, da moje zdravje ni več stabilno in ga nekaj ogroža. Ker sem bila rahlo premražena, sem vase najprej pospravila 0,3 becherovke, v upanju, da bo pobila nekaj bacilov. Potem sem si skuhala čaj, se spravila pod deko, ker je zadnje čase v stanovanju zelo mrzlo in ob čakanju na najljubši glasbeni oddaji prevajala neke kitajske zadeve.

Tam nekje ob 22:30 se je končno začela Aritmija. Spet sem pridno gledala in poslušala. In KAJ (!) sem slišala?! Katarina Čas, ki sicer ni moja najljubša voditeljica, ampak s tem sem se nehala ukvarjati že kar nekaj časa nazaj, je začela govoriti o tem, da je zelo verjetno, da se v letu 2008 ne bomo več gledali. Kaj je zdaj to? V redu RTV, vi kar ukinite Jonasovega milijonarja. Se je že davno izpel. Ampak pustite tistim, ki nas zanima malo bolj alternativna glasba in ostalo, kar spada k njej, da imamo vsaj malo veselja!

Na tem mestu se absolutno strinjam s Tonijem, ko je v včerajšnji (upam, da ne zadnji Frekvenci) rekel, da verjame, da oddaja Na zdravje ne zadovolji vseh glasbe željnih gledalcev RTVja. ((Čisto točnih besed se ne spomnim, ampak bilo je v tem s