Demolition group – stari prdci s pretanjenim občutkom za muziko in z močno karizmo, ki je na trenutke mogoče že kar malo strašljiva.

Brezplačni koncert, ki so ga v Menzi pri koritu pripravili ob 16. obletnici Metelkove mesta, naj bi se začel ob 22:00. A saj veste, vse na Metelkovi je relativno, zato človek nikoli ne more zaupati napovedim. Glede na to, da sem tam res samo takrat, ko je kakšen koncert, sem se že navadila, da se tam prikažem vsaj pol ure po napovedani uri.

Ko sva prišla v Menzo, sva si našla svoj prostor med dimom in naslednji trenutek so se na odru že pojavili fantje. Prijeli so za svoje inštrumente in Menza se je skoraj v hipu napolnila. Zraka je zmanjkovalo, a muzika vsaj na začetku ni pustila, da bi razmišljali o čem drugem. Vsaj tisti, ki smo bili v Menzi zaradi koncerta, smo se pustili odpeljati odličnemu zvoku, ki so ga s pomočjo tehnika proizvajali na odru. Nekateri so bili seveda samo bežni obiskovalci. Proti koncu koncerta sem opazila neko gospodično, ob kateri sem se spomnila, da je v tisti dobri uri, kolikor je trajal koncert, šla mimo mene že vsaj petkrat. Zelo neodločna gospodična. Reva se ni in ni mogla odločiti, če ji je bolj všeč notri ali zunaj …