Reč je taka … Kljub vsemu si moramo tudi mi kdaj pa kdaj vzeti dopust in se vsaj za kak dan odpraviti na oddih. In tako sem po sedmih letih sem spet čofotala po morjuhuhu …

mi2

Ker sva bila v nedeljo s PiRomanom dela prosta in v popoldanskih urah zmenjena za obisk v Postojni, sva se odločila, da si kar cel dan spremeniva v izlet.

Okoli 6:30 sva se v še prijetno hladni Ljubljani usedla v avto. Cilj je bila naša mala, slovenska obala. Ker se nama je zdelo, da bo v Portorožu prevelika gneča sva se odpravila proti Ankaranu in Debelemu rtiču. Ob 8h sva dobila odlično parkirno mesto, ki je bilo po 15 minutah že zaparkirano. Celo malo sence sva našla na plaži. Še dobro. Jaz ne maram pretiranega nastavljanja soncu. Škodi moji beli koži in tudi moja glava me začne hitro obveščati, naj grem v senco.

potovanje
tako je izgledal promet na primorski avtocesti – gneče ni bilo (še dobro 😀 )

Sledilo je kopanje … Kasneje sva se odpravila še na sprehoda po Kopru in Piranu, potem pa nazaj proti Ljubljani s postankom v Grobišču pri Postojni.

blogerji na plaži
blogerji na plaži 😉

Bilo je super. Vroče … In ko sem se šla zvečer stuširat, je od mene tekla rjava voda. Morje, krema za sončenje, švic … Evo, fotke so dokaz, da sva se imela res super.

nabasano slovensko morje
ljudi polno slovensko morje