No, pa sem jo doživela. Eno pomembno košarkarsko tekmo. S pomembnimi in zelo dobrimi košarkaši. Ne bi rada preveč pametovala, ker priznam, da mi ni bilo vedno jasno, zakaj je sodnik piskal, ali zakaj so začeli navijači vpiti in metati razne stvari na igrišče.

ogrevanje cska
na naši strani so se najprej ogrevali cskajevi košarkarji

S tekme sem prišla zelo navdušena nad vzdušjem in našimi košarkarji. Tudi nad Smodišem, ker je, roko na srce, res zelo dober igralec. Na Športnem blogu se je oglasil nekdo, ki je napisal, da so navijači Olimpije zmerjali Smodiša … jaz tega sicer nisem slišala. Sem pa, tako kot sem napisala že v komentarju na Homerunov prispevek, prebrala transparent, ki so ga zmaji pripravili za CSKA – ЦСКА Москва ты не, а просто хуйня. Sem malo pobrskala po netu, ampak nisem dobila ravno neke prave slike o tem, kaj naj bi to točno pomenilo oz. kako bi to prevedli v slovenščino. Vem samo, da izraz хуй (huj) v ruščini pomeni kurac. Torej je zadnji izraz, ki so uporabili za transparent, neka variacija tega. Kakorkoli … razumem navijaštvo oz. fanovstvo. Ne razumem pa takega grdega zmerjanja nasprotnika. Saj nismo na morišču, ampak se igramo.

monitor
pod tem monitorjem so bili VIP sedeži za ene izmed pomembnežev

Sem pa jezna sama nase, da sem v naglici tako trapasto pozabila s sabo vzeti fotoaparat in sem se morala potem poslužiti telefona. Načeloma sem zelo zadovoljna z njim, ampak fotoaparat je pa le fotoaparat. No, je bilo pa več časa za tekmo 😀